Garanti og forsikringer

Rejsegarantifonden

Nordic Surf Travel er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 2967). Det betyder for dig som forbruger, at skulle vi gå konkurs før eller under afvikling af din købte rejse har du ret til fuld erstatning/hjemtransport fra Rejsegarantifonden.

Danmarks rejsebureau forening

Danmarks Rejsebureau Forening er en brancheforening for danske rejsebureauer. Foreningen blev stiftet i 1938 og har siden sin stiftelse arbejdet for at skabe attraktive vilkår for rejsebureauerne i Danmark.

Nordic Surf Travel har – forinden optagelse i foreningen – opfyldt en række kriterier for professionel kunnen og økonomi. Et aktivt medlemskab af DRF er dermed et kvalitetsstempel.

Vores medlemskab af DRF betyder yderligere, at vi har forpligtet os til at opfylde kendelser fra Rejse-Ankenævnet, hvis vi undtagelsesvis ikke har kunnet nå til enighed med kunden om en klage. Det giver derfor vores kunder stor tryghed i valget af os som rejsearrangør.

Forsikringer

Det anbefales på det kraftigste at tegne forsikringer, herunder især en rejseforsikring der dækker perioden for din købte rejse, i tilfælde af ulykke eller sygdom. Det anbefales også og købe en afbestillingsforsikring der dækker hvis i ønsker at opsige aftalen.

I Nordic Surf Travel har vi yderligere stiftet flere forsikringer der giver dig stor sikkerhed som kunde:

  • Dansk erhvervsansvars forsikring
    • Denne forsikring dækker hvis vi personligt påfører skade på jer ellers jeres ting under eller efter udførelse af de aktiviteter, som er inkluderet i vores komplette pakkerejse.
  • Udvidet ansvarsforsikring
    • Denne forsikring dækker i tilfælde af at nogle dele af  vores komplette pakkerejser ikke kan leveres grundet underleverandørs mangler, konkurs eller som følge af naturkatastrofer eller lignende.

Service

Hos Nordic Surf Travel tilbyder vi dig at stå for hele rejsen fra planlægning, til du kommer hjem igen. Derfor står vi naturligvis også til rådighed under rejsen hvid du skulle have brug for hjælp!

Du kan kontakte os her

Telefon: +45 70 60 50 70

Whatsapp:

Mail: nst.rasmus@gmail.com

Vi bestræber os på at besvare og behandle din henvendelse hurtigst muligt.