HVEM ER VI

Vi, Rasmus, Klaus og Rasmus er gået sammen for at skabe et univers, hvor du som ung eller gammel, familie eller venner, alene eller som gruppe kan komme ud og opleve verden på en aktiv rejse med surfbrættet under armen.

Vi elsker surfing og har alle tre bosat os i Vorupør og Klitmøller i Cold Hawaii, Thy, så vi kan komme på vandet når bølgerne ruller, for at tage del i fællesskabet og sprede noget stoke. Vi har alle tre rejst og surfet mange steder i verden. Derfor har vi besluttet os for at skabe Nordic Surf Travel, der gør det muligt for alle jer at dele oplevelserne med os. Vi er super dedikerede, rejselystne og tro mod vores passion for surfing.

Vi tror på at fede bølger og imponerende natur sætter rammerne for en stor oplevelse for alle. Vi tror også på at bølger og natur er fantastisk, men lige så vigtigt er de relationer man skaber på sin rejse, de mennesker man møder og de smil man får med på vejen. Ofte er det disse oplevelser der sætter de dybeste spor. Derfor har vi for øje, i vores udvalg af partnere verden rundt, at de tager imod jer med åbne arme, at der er fokus på fællesskabet, at mulighederne er mange, og at der er plads til dig.

Vi glæder os til at høre om store surfoplevelser i nordens kulde og rå natur eller i varme og tropiske omgivelser i syden. Velkommen til og god fornøjelse..

Rasmus Simonsen

Jeg er født i Århus i 1992. En sommer på ferie med min mor og bror på Club La Santa på Lanzarote prøvede jeg for første gang at windsurfe. Det endte med at jeg i 2015 forlod Århus og flyttede til Klitmøller for at jage bølger på vestkysten. Her lærte jeg at surfe, og i dag kan jeg slet ikke beskrive hvor glad jeg er for den beslutning. Surfing er for mig noget helt særligt. Der er ikke noget sted, hvor jeg føler mig så hjemme, som jeg gør på vandet – klar til at fange den næste bølge.

Klaus Suciu Sørensen

Født i 1975 og bosat i Vorupør sammen med min kone Alexandra og min datter Iris, som alle elsker vandet. Jeg har windsurfet og surfet i omkring 30 år. Jeg er en passioneret adventure dude, som elsker at rejse og opleve verden. Jeg har tilmed boet 10 år i udlandet. Besøgstallet har snart rundet 45 forskellige lande. Jeg satser på at runde 50 inden alderen kommer mig i forkøbet. Til daglig driver jeg Westwind Vorupør og VØ pizza bar.

Rasmus Fejerskov

 Jeg er født og opvokset i Århus og er fra 1976. Min ældste bror tog mig med ud og windsurfe i starten af 90erne, og det ændrede mit liv. Jeg har ikke kunnet slippe havet siden, og det har ført mig mange steder hen i verden. Jeg flyttede til Klitmøller i 2000 og slog mig hurtigt ned med normal surf, som i dag er det jeg dyrker mest. Jeg har sidenhen fået 3 børn, og ved hvad der skal til for at få arrangeret en perfekt familie surfferie. Den viden vil jeg gerne dele med andre, så derfor fik vi idéen til at starte Nordic Surf Travel. Det mest fantastiske er at ride en bølge sammen med sin familie og se deres ansigter. Til daglig driver jeg Westwind Klitmøller.